Notícies del MITyC


Enric I. Canela 

Avui han aparegut dues notícies d’interès al Web del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç.

Dos programes del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per a l’activació de la Participació Espanyola en el VII Programa Marc. Indústria gestiona 12,5 M€ en dos programes de EUROINGENIO destinatsa l’R+D al 2007. El Ministeri gestiona, a través del programa Innoeuropa, 2,5 M€ per al 2007 i 1,2 M€ per al 2008 per a Centres Tecnològics que canalitza la Direcció General de Política de la Petita i mitjana empresa. El programa Tecnoeuropa, amb un pressupost de 8,8 M€ per al 2007, dirigit pel Ministeri a través del CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial), està destinat a la contractació de serveis tecnològics a experts, la investigació internacional i el foment de l’activitat empresarial a Europa.

Per altra banda, el Pla Avanza, guardonat amb el Premi ComputerWorld a l’Impuls al Desenvolupament de la Societat de la Informació. Amb aquest premi, es reconeix el gran esforç del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per situar a Espanya entre els països amb major capacitat d’innovació i accés a les TIC. El Plan Avanza es caracteritza per definir mesures concretes, comptar amb una important dotació pressupostària i disposar dels corresponents mecanismes d’avaluació i seguiment. El 2007, aquest pla per al desenvolupament de la Societat de la Informació comptarà amb un pressupost d’1.539,4 milions d’euros, un 28,53% més que l’any anterior.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació