Cinco Días publica un article de Pedro Requejo, el director de l’Atlas Digital de l’Espanya Universitaria”. L’autor defensa la necessitat d’una planificació a nivell global, és adir estatal. Ho contraposa a la planificació universitària autonòmica o local. L’home torna, erròniament, a parlar d’estudiants per titulació. Tot i l’excel·lent treball no ha entès que el problema és el nombre d’estudiants per assignatura i no per titulació. Potser és que entendre-ho costa molt.

La Vanguardia publica avui dos reportatges relacionats amb l’educació. Un “Profesores mal formados”, ampli, critica per boca d’experts la formació del professorat. L’altre correspon als comentaris crítics de dues professores de secundària.

ABC menteix i diu que la Universitat Internacional de València, una UOC valenciana, ha rebut l’informe favorable del Consejo de Coordinación Universitaria. No és cert, l’informe ha de tornar a ser vist per la Comissió Mixta perquè no va rebre l’informe favorable de la Comissió Acadèmica del Consejo.

La Vanguardia comenta el tema de l’endarreriment espanyol quant a publicar patents. N’hem parlat del tema. Aquestes són dades de l’Oficina espanyola de Patents.

Cinco Días comenta la desastrosa situació espanyola en el tema de la innovació. Ho fa en base al rànquing publicat per la Comissió Europea.

El Mundo i la Gaceta de los Negocios es fan ressò de l’impuls que el govern espanyol vol donar a l’R+D+i per aconseguir el retorn del 8% en el VII Programa Marc de la Unió Europea.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació