Avui és La Vanguardia la que publica que Reig Jofre i Oryzon Genomics creen una nova empresa biotecnològica, Geadic Biotech, al Parc Científic de Barcelona amb l’objectiu de crear eines per al diagnòstic precoç del càncer. El projecte compta inicialment amb 2 milions d’euros.

El País comenta una cosa que reiteradament apareix a les notícies sobre traspassos Estat – Generalitat. Les beques universitàries. Vista la història tinc els meus dubtes que això s’arribi a aconseguir. I això que el Trubunal Constitucional ens dóna la raó (i la competència).

Cinco Días, El Períodico i Expansión ens parlen de la Fundació Cetaqua, el Centre Tecnològic que crearan conjuntament la Universitat Politècnica de Catalunya, el CSIC i AGBAR. El centre s’especialitzarà en la gestió dels recursos hídrics (reutilització i desalinització), la gestió de crisis (sequera i inundacions) i l’avaluació de riscs sanitaris i ambientals. La Fundació s’instal·larà en el Campus Nord de la Diagonal. En parlàvem aquí mateix fa uns dies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació