Enric I. Canela

Diario Médico recull la llista dels 100 millors de l’examen MIR. La Universitat de Barcelona queda la millor classificada, seguida de la Autònoma de Madrid, l’Autònoma de Barcelona, la de Navarra i la Complutense de Madrid.

Jo crec que els rànquings que es fan tenen molts dèficits, però hi ha algunes dades aïllades que posen de manifest quines universitats són més eficaces. Això no s’ha de treure de context. Les dades d’un any no són significatives i, naturalment es refereixen a una disciplina concreta. Però jo, si hagués d’estudiar Medicina i tingués nota suficient, sabria on anar i on no anar.

2 respostes a “Els rànquings dels estudis de Medicina”

  1. a 01 març 2007 a les 10:51 David

    Potser només caldria agafar una sèrie de deu anys i veure quines universitats de manera persistent són les que tenen més exalumnes entre els Top 100 del MIR. Crec que la imatge no variarà massa dels valors obtinguts en aquesta convocatòria, però li donarà major robustesa.

  2. a 01 març 2007 a les 11:16 enriccanela

    Si. Una vegada no em resulta suficient. Jo crec que sempre seran les mateixes universitats. La UAB sempre treu també uns excel·lents resultats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació