La Vanguardia, l’AVUI, El Punt, Expansión, El País, El Mundo, La Razón, ABC, 20 minutos  recullen part de les declaracions del rector de la UB. Diu que aposta per fer els màsters estratègics compartits amb altres universitats. També diu que la UB s’estructurarà en 6 campus urbans amb un pes especial per al de la Diagonal, el Portal del Coneixement, compartit amb la UPC. Espera poder desenvolupar alguns projectes amb 126 milions d’euros en sis anys del Pla Pluriennal d’Inversions, 100 dels quals aniran a la zona de Diagonal. 126 milions és una xifra molt elevada, no dic que no sigui necessària, però la veig alta. No sé si el govern combrega amb aquestes idees. Tant de bo les prediccions de Rubiralta s’acompleixin. Hereu aprofita per fer unes declaracions sobre la mobilitat (El Punt): diu que el campus de Diagonal Sud no incrementarà la mobilitat. Amb el show del Barça i el moviment l’universitari, veurem. L’Hereu és un vident.

El Períodico ens records que en Joan Viñas acaba el mandat de rector de la UdL i que el 8 de maig hi hauran eleccions. Ha anunciat que vol continuar. Endavant Joan Viñas.

ABC gaudeix en dir que Madrid és líder a España en inversió tecnológica, si bé diu que per sota de la mitjana europea. Aquí calladets que la cosa no va bé. Adjunto la fitxa molt madrilenya ella, per si algú vol llegir l’informe. Jo no ho he fet perquè val 100 euros.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació