Barcelona Metropolis Mediterranea publica un espai dedicat a la Bioregió. Una mica antiga perquè diu que entrevista al president de la Bioregió Joan Cornet quan sabem que és Manel Balcells. En tot cas interessant veure per on anaven els trets. Sortosament en Balcells i aviat, esperem, el nou director Faran funcionar aquest projecte tan important per Catalunya.

El Economista publica avui que Espanya aposta per la banda ampla al 2008. Ho diu Clos, sembla, de manera triomfalista. Més modèstia si us plau. Esperem que s’afanyin i reestructurin la xarxa abans que ens saturem tots.

La Vanguardia publica un article de Javier Llanos sobre l’any de la Ciència, del que ha parlat avui Miquel Duran a Edunomia. Llegiu l’article, però especialment el comentari del Miquel.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació