Avui pogut veure el rànquing de Menos 25 publicat el dia 1, on es veu la posició de la UB líder en recerca científica. Com deia en Miquel Duran fa uns dies, és un rànquing que afavoreix el volum i no la densitat. Diari de Sabadell, cita a Menos 25, i diu que la UAB és la tercera. ÉS més petita i també bona dins l’àmbit espanyol. Recordeu que en el món estem molt mal situats.

Mon Empresarial d’aquest mes publica una entrevista amb Joan-Francesc Pont, director de IL3. Això de IL3 és el centre de formació continuada de la UB. Abans teníem Les Heures, que ja era una marca i un referent, però fent innovació sobre màrqueting, es va canviar IL3 per Les Heures. Encara no ho entenc (altra gent reconeix que tampoc).

El Periódico reprèn el tema de l’abandó sobre el que parlava ahir. Avui fa una editorial sobre el tema. No cal amoïnar-se cercant receptes impossibles. Fins que no millori el control d’accés. És a dir que la gent que hi arribi ho faci ben preparada no farem res. La universitat no funciona bé, d’acord, però algú creu que es pot motivar l’esforç de millora del professorat quan els estudiants (la mitjana) no assoleix un nivell adequat?

El País dedica un article a la presentació formal de l’European Research Council. El interessats en ciència i en el finançament de la recerca, llegiu l’article i les opinions d’Óscar Martín membre de l’ERC. Al web de l’ERC podeu llegir el missatge del president i chairman Fotis C. Kafatos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació