La Vanguardia dedica avui espai per tal que els rectors opinin sobre la situació de l’anglès. Tots estan d’acord en què es dolent i tots pensen fer coses per afavorir l’aprenentatge.

Ahir era el dia de la LOU. La comissió d’Educació del Senat debatia les esmenes. L’esmena a la totalitat del PP va ser refusada. Tothom va votar en contra. El País i ABC dediquen uns comentaris. Caldrà llegir els acords presos en la sessió d’ahir.

Molts estudiants balears es matriculen fora de les Illes. Trien preferentment Catalunya. Ho diu el Diari de Mallorca. La Universitat de les Illes Balears pensa promoure intercanvis per guanyar estudiants.

Diu La Gaceta de los Negocios que les empreses de capital risc gasten 6 vegades més en R+D que la resta. Lògic, no?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació