El Punt i El País parlen dels 308 màsters que oferiran les universitats catalanes per al proper curs, 159 de nous. El Punt en la seva edició de Tarragona parla dels 29 de la URV. La Generalitat en parla en el seu Web, on podeu veure el detall i també quants s’ofereixen en anglès. Particularment ho veig un despropòsit i és la conseqüència de què ningú mani de veritat a la universitat, clar que alguns han fet una religió d’això de fer màsters, la cursa d’a veure qui en fa més. La majoria no són màsters en el sentit europeu de la paraula. Caldrà agafar el toro per les banyes i redreçar tot això.

El Punt parla duna notícia de la que ahir ja parlava la premsa, l’ampliació de les places per cursar Medicina a les universitats catalanes. No torno a comentar el que ja deia ahir. És un tema que no veig complicat de resoldre si hi ha prou diners. El País també en parla.

El Economista parla dels premis que donarà el MEC per haver cursat un màster amb notes excel·lents.

El Punt fa un reportatge sobre AIDIT. AIDIT ja fa el 60% de l’acreditació de l’R+D empresarial espanyol. Anna Maria Sánchez, la seva directora, està fent una magnífica tasca. Ens diu que Madrid fa més R+D que Catalunya. Una notícia que confirma la pèrdua de pes específic de Catalunya. El Periódico fa un titular d’aquest desastre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació