Enric I. Canela

Pere Garrigosa a Cimera Extraordinària se m’ha avançat. Crec que tots dos debem haver sentot la mateixa passió en llegir a La Vanguardia el que escriu en Jordi Barbeta en relació a la sucosa conversa amb Antonio Bolaño, director de l’oficina de Comunicació de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Després de llegir l’article crec que caldria un decret del Govern o una llei del Parlament de Catalunya per tal de fer extensiu el tractament d’Honorable a aquest càrrec del departament de la Presidència.

Certament ja veiem que Catalyunya està en bones mans. Veig que el Govern es comunica molt bé. Ara el que cal és que l’Ernest Maragall es preocupi de fer un decret en el que s’obligui a les noies i nois de Catalunya a estudiar Urbanitat i que faci descompte a alguns càrrecs del Govern.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació