Enric I. Canela

A l’entrada anterior I per què no el fem Honorable? em referia al comentari de Pere Garrigosa sobre l’inconcebible manera de comportar-se del director de l¡Oficina de Comunicació de la Presidència de la Generalitat, comentari que “honora ” al país. Si aquest individu és el que comunica…

Ara llegeixo que en Carles Puigdemont també en parla i encertadament dóna una opinió sobre el comportament del personatge. També en parla Jaume Ciurana.

Segons el Web de La Vanguardia en CiU demana la dimissió. Crec que és un error demanar la dimissió, si el president de la Generalitat fes honor al seu càrrec, el que hauria de fer és cessar immediatament a Antonio Bolaño. El que ha de fer CiU és demanar el cessament, dubto que en Bolaño dimiteixi per ell mateix. El país no pot quedar desprestigiat d’aquesta manera. Espero que també La Vanguardia respongui i en demani el cessament.

4 respostes a “Jordi Barbeta i Antonio Bolaño”

 1. a 19 març 2007 a les 9:33 Marc

  Avui el President Montilla va al Minoria Absoluta (programa amb el que col.labora en Jordi Barbeta). Jo ja he envait un correu al Minoria demanant que no es deixin intimidar i preguntin al President sobre el BOLAÑOGATE. Us proposo fer el mateix!

  La pregunta és obvia: on es el Col.legi de Periodistes?

  Fins aviat,
  Marc
  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

 2. a 19 març 2007 a les 11:09 enriccanela

  Seguinte el consell d’en Marc escriure i a més poso el correu a l’abast de tothom:
  minoriaabsoluta@rac1.net

 3. a 19 març 2007 a les 9:07 David

  No era aquest el Toni que acompanyava al llavors candidat Montilla a la famosa entrevista amb el Sala-i-Martin? Com dirien els castellans, “de tal palo, tal astilla”…

 4. a 19 març 2007 a les 11:38 enriccanela

  Si David, efectivament és el mateix. Ja va fer un altrte “número” quan la discussió si el Montilla tenia el batxillerat acabat o no. És un maleducat i un malcarat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació