Acords de Govern de 20 de març de 2007 de la Generalitat

El Govern cedeix un terreny de 1.481 metres quadrats a l’Institut de Ciències Fotòniques per a activitats de recerca, desenvolupament i innovació.

El Govern ha aprovat cedir a la Fundació Privada Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) un terreny a Castelldefels, situat al Campus Universitari del Baix Llobregat, que acollirà la construcció d’un edifici destinat a activitats de recerca, desenvolupament i innovació.

La cessió afecta a un solar de 1.481 metres quadrats de superfície, on l’Institut a projecta la construcció del futur edifici de 4.515 metres quadrats, distribuïts en planta soterrani, planta baixa, altell, primera, segona i coberta, construcció que està previst que s’allargui els propers cinc anys.

L’Institut de Ciències Fotòniques és una fundació creada el març de 2002 i constituïda per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, i per la Universitat Politècnica de Catalunya. La seva missió és la de realitzar activitats de recerca i formació de base àmplia, tant bàsica com aplicada, en les diferents branques de les ciències i tecnologies òptiques, al més alt nivell internacional.

A l’ICFO hi treballa personal investigador en els diversos camps de les ciències fotòniques, des de les telecomunicacions òptiques fins a les biotecnologies, passant per les tècniques de detecció remota, els sensors, la informació quàntica i la fotònica industrial. Aquest institut ofereix la possibilitat d’obtenir el doctorat en ciències òptiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació