20 minutos diu avui que Les Corts va aprovar el Pla de desenvolupament especial del Campus Nord de la UPC i del Campus Sud de Poent de la UB i la UPC. Això permetrà el desenvolupament d’alguns projectes pendents d’ambdues universitats i consolidar el Portal del Coneixement en aquella zona de Barcelona. La UB construirà la nova Facultat de Farmàcia i ampliarà la de Belles Arts. Ara només manca el Pla d’Inversions Universitàries.

La premsa dedica ampli espai (La Vanguardia, El País, AVUI, La Razón, La Gaceta de los Negocios, Expansión)  a la notícia de la signatura d’un conveni pel qual La Caixa  aportarà 750.000 euros a la UB per diferents projectes, entre ells el Parc Científic de Santa Coloma – Torribera destinats a projectes en col·laboració amb empreses del sector de l’alimentació. A més (El Punt)la Fundació La Caixa formarà part del Patronat del Parc Científic de Barcelona.

La Vanguardia publica la notícia del lliurament del milió de signatures contra el cànon digital. Una de les estafes legals més grans que els poders públics perpetraran si no s’atura, contra els usuaris de les TIC. Massa gent s’ha venut a la SGAE. Caldria fer una auditoria dels recursos que rep aquesta societat. No sé si cobren els que la gestiones, suposo que si, i quant deuen cobrar?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació