Enric I. Canela

L’altre dia estava parlant amb un company de la meva àrea i mig queixant-se de com pugen el nous doctorands i mig en broma em deia que sovint, després de concloure algun tema, el doctorand diu, hauríem de publicar això, i es presenta amb una llista de revistes d’alt índex d’impacte i aconsella provar amb la de més alt índex.

Alguns professors segueixen també aquesta línia. La veritat és que no m’agrada. Jo penso més com el Miquel Duran (Edunomia) quan diu: no seria millor fer una enquesta entre els investigadors, i crear rànquings basats en la reputació.

És cert, els investigadors sabem més sobre la qualitat de la revista que els índex d’impacte. Jo començo a estar far dels índex d’impacte i del nombres h (no té res a veure amb Planck) i altres m’apunto a la idea.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació