Avui la premsa dedica els seus principals espais al tema de l’acte d’ahir sobre l’Aeroport del Prat atès el seu caràcter acadèmic.

En altre ordre de coses El Punt publica que Montserrat Vendrell ha estat nomenada directora general de la Bioregió. Montserrat Vendrell fins ara era sundirectora del Parc Científic de Barcelona. El president executiu de la Bioregió és Menl Balcells i el director d’afers científics i gestió de negoci és Xavier Rúbies.

Expansión, a més de parlar del nomenament de Montserrat Vendrell, escriu que Barcelona aspira a ser la seu de l’agencia europea de fàrmacs innovadors. La decisió serà presa al maig i Londres i Copenhage també aspira.

El Mundo parla de l’expansió del Campus de La Salle de la URL. La Salle trepitja fort cada vegada es consolida més en recerca i qualitat en la seva formació.

El Punt explica que la despesa de l’Estat durant el 2005 en R+D+i va assolir l’1,12% del PIB, la’ny anterior va ser de l’1,06%. La despesa de la UE no s’ha modificat i és de l’1,84%. Espanya està lluny de Suècia que va invertir el 3,86% i només té darrera els països recentment integrats. El Punt no s’ha donat gaire presa en publicar això. El 24 de febrer ja ho vaig publicar i aquí podreu disposar de l’estudi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació