Enric I. Canela

Llegeixo al bloc Diari d’un home gris un article que signa Daymon. Parla de quins canvis vol fer l’equip de govern de la UAB respecte als contrates dels professors ajudants i els associats. Els vol convertir, diu Daymon, en Personal Investigador en Formació amb menys sou. Diu que seran becaris.

És cert que la figura d’associat ha de desaparèixer, tal com s’empra, però no la d’ajudant que la preveu la LOU reformada, que finalment s’aprovarà el proper dijous.

Cal llegir l’article que cito i saber bé que és el que passa a la UAB. Els investigadors en formació requereixen de contractes dignes i, en toit, cas no han de perdre respecte a allò que ara tenen. No puc parlar més del tema perquè ignoro els detalls, però el tema em preocupa.

2 respostes a “Problemes per als investigadors de la UAB”

  1. a 25 març 2007 a les 10:00 Miquel

    Ningú no dóna duros a quatre pessetes. Ja vaig dir fa pocs dies, a la meva entrada http://cenug.onyar.net/diari/edunomia/arxius/2007/un-pla-de-la-uab-antiendogamic.html, que es tractava de beques. EL pressupost que hi ha és limitat, i la UAB prioritza tenir més gent i no donar-los cobertura de seguretat social o atur, sobre tenir menys gent i que en tinguin. És un debat obert des de fa temps.

  2. a 25 març 2007 a les 10:47 enriccanela

    Miquel,
    Tens tota la raó. Com es finança la recerca de les universitats? Això no està resolt i menys encara la situació labboral dels estudiants de doctorat i vull eespecificament emprar el mot “estudiants”

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació