Enric I. Canela

No faré cap comentari extra, llegiu a Debat Nacional un cas de xonofòbia anticatalana. Ahir jo escrivia aquí meteix Hable el idioma del imperio en referència a l’acomiadament d’una metge al El Prat de Llobregat per parlar català.

On estem ficats?

2 respostes a “Un lloc de Castella on t’amenacen de mort per parlar català”

 1. a 26 març 2007 a les 8:48 Joan Arnera

  Benvolgut Enric, som una mica a l’infern. I veient el panorama, les declaracions del Duran Lleida a la premsa em resulten encara més fastigoses, un prodigi d’insensibilitat nacional, una vergonya, un exercici profund d’auto-odi radical. ¿Com és que Convergència no feu fora els d’Unió d’una p. vegada? De debò creieu que Unió us aporta vots? Més aviat al contrari, company, jo en sé de més d’un que el principal problema per votar CiU és la presència d’Unió. Consti. Pensa que una vegada escindits, Unió desapareix en dos dies, tots directes cap al PPm aniran, està claríssim. Així el Duran podria finalment ser ministre quan els fatxes tornin a la Moncloa (que hi tornaran).
  Ai senyor, “on estem ficats?”
  Salut

 2. a 26 març 2007 a les 9:31 enriccanela

  La meva opinió sobre això que demanes és clara i ja l’he manifestat més d’un cop.
  Per cert estic a favor del referèndum i penso manifestar la meva opinió públicament sobre el tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació