El Mundo dedica un espai a l’aprovació de la Llei de modificació de la LOU que es produirà demà al Congrés. Analitza alguns aspectes que considera destacats, si bé no ho fa prou bé i comet alguna errada. Haurien de llegir millor abans d’escriure.

El Mundo també s’ocupa de la reforma de les titulacions, el procés de Bolonya. Ho comenta, de forma esbiaixada, ja se sap que són enemics del govern actual. Recull l’opinió del president del consell general de col·legis d’enginyers industrials que es mostra desolat per les mesures. Això d’assemblar-se a altres països els deu preocupar molt. Si tota Espanya no és homogènia els agafa un síncope. Per part dels metges, el degà de Medicina de Granada diu coses que ningú ha dit que hagin de ser així. Com que parla abans de saber… No és que jo sigui un fan de com queda tot això. Algunes coses no m’agraden, però d’això a passar-se el dia dient bajanades hi ha una gran distància. Només es veuen les queixes del corporativisme d’alguns enginyers que volen evitar per totes que es contamini la seva professió. Els professorat de Medicina normal, és a dir aquell per als que Espanya no és “una unidad de destino en lo universal” o no estan en alguna d’aquelles poltrones d’aquelles fetes per voler coordinar-ho tot i no fan més que viure dels diners dels altres, no diu tonteries, és limita a posar de manifest, com fem tots, els problemes que queden per resoldre. Queden coses, però no podem deixar passar més temps. A l’abril hauria de quedar tot resolt.

El Mundo també parla del que vol la Coordinadora d’Estudiants de les Universitats Públiques. Com no podia ser altrament, titula que els estudiants volen estudiar en cada llengua oficial, quines coses de demanar, quins estudiants tan estranys per a El Mundo.

El Economista destaca que el govern dotarà amb 4 milions d’euros les plataformes tecnològiques per fer-les més competitives de cara a Europa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació