Avui Diari de Girona (i 2) pubñica el nomenament de Montserrat Vendrell com a directora general de la Bioregió. També he llegit al suplement del Dossier Econòmic del 24 de març. Ja ho havia comentat a les notícies del 23 de març.

El Dossier Econòmic de Catalunya també va publicar el 24 de març un article sobre com preparen les universitats les seves infraestructures docents i de recerca de cara al mercat global que deriva de l¡adaptació a  l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Aquell mateix dia El Dossier Econòmic va publicar un article sobre la manca de titulats en enginyeria. Per preparar aquest article vaig tenir una interessant conversa amb la periodista Anna Pinter coautora de l’ampli reportatge.

L’AVUI diu que el Centre d’Empreses de Reus s’acabarà al 2009. En ell s’instal·larà un Centre de Recerca i Desenvolupament en Nutrició i Salut. El País també ho publica. El 20 de març ja vaig dedicar un espai a aquest tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació