L’ABC comenta que la nova convocatòria de beques Erasmus serà aprovada aviat i destaca que poden arribar a 4.000 euros com a màxim. El problema és que en general són d’import massa baix i difícilment podran permetre que els estudiants que no tinguin ingressos familiars suficients puguin sortit fora.

És interessant la notícia d’El País en comentar l’efecte de la LOU sobre les futures beques. Aquestes s’hauran d’adaptar al entorn socioeconòmic de l’estudiant. CiU i ERC vam intentar sense èxit el traspàs però només vam aconseguir això. El govern segueix ignorant la sentència del Tribunal Constitucional. En aquest article també es recullen algunes opinions entre les que destaco una que diu que sense diners no hi haurà reforma.

Cinco Días publica que el Banc Europeu d’Inversions, el BEI, va presentar un pla per donar suport als projectes d’R+D+i d’alt risc. Es podran finançar projectes fins a un total de 10.000 milions

Cinco Días i El Punt destaquen que Telefonica invertirà 15 milions en Biomedicina i en el 22@.

El Punt publica una nota molt breu en la que diu que Santa Coloma, a Torribera, tindrà un campus universitari sobre alimentació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació