La Vanguardia de dissabte publica que als estudiants d ela Unió Europea els agrada Barcelona. Dóna dades sobre la procedència dels estudiants que hi ha a Barcelona i la seva àrea en relació al conjunt dels Erasmus.

La Razón publicava diumenge un article sobre l’enquesta de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques. Es veu que la majoria dels estudiants prefereixen un lloc a l’administració, una ocupació segura. El desig de crear empresa no és gran. Ho compara amb els EUA.

Em sorprèn l’article d’Expansión d’avui “Así es el calvario de un profesor emprendedor”. Genial, diu que els professors universitaris espanyols no poden ser titulars de més del 10% de les accions de la seva spin off, etc. Coses de la llei d’incompatibilitats. Just ho diu després que la LOU ha estat modificada en la línia de permetre-ho.

La Razón d’avui, “Los ingenieros, en peligro de extinción” decideix ara defensar els arguments dels enginyers per tenir titulacions de 5 anys.

El Periódico d’avui, comenta que Montilla, suposo que amoïnat pel desgavell del seu govern, intenta recobrar la iniciativa i vol impulsar els “pactes nacionals”, entre ells el d’R+D+i. Que poc crec en això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació