Reaccions a la LOU


Enric I. Canela

El dissabte l’ABC criticava la LOU. Titulava “Una ley que no convence”.la seva crítica és la del localisme. Té una certa raó quan a què no es resolen alguns dels problemes, però és més que qüestionable dir que no suposa un avenç.

La Gaceta de los Negocios de dissabte, per boca d’Alejandro Llano de la Universidad de Navarra i crec que membre de l’Opus Dei, a qui no li agrada la llei, explica el gran risc de l’endogàmia. Certament, el risc hi és, però també als Estats Units o al Regne Unit, i algunes universitats són bones. Per cert, com seleccionen el professorat a la Universidad Navarra? Els fan una habilitació estatal?

Avui dilluns, El País publica un editorial titulat Excelencia universitaria,sobre el que parla Miquel Duran al seu bloc Edunomia. A banda d’estar d’acord amb el Miquel, hi afegeixo una cosa més, segons el diari, l’autonomia de les universitats en escollir les autoritats acadèmiques influirà en aquesta excel·lència. Quina rucada. Encara no han entès que el que cal es demanar resultats?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació