Enric I. Canela

Llegeixo a e-notícies que en Francesc Xavier Hernànez Cardona ha dimitit com a director general de Recerca del departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Això va passar, segons diuen els que en saben, fa ja moltes setmanes. No recordo si al gener. De fet s’ha esperat a setmana santa per fer la seva substitució. És una notícia prou coneguda en l’àmbit universitari.

Joan Comella, sembla que serà el nou director general, si. Això es diu fa dies. De fet s’esperava a què en Comella guanyés la plaça a la UAB.

Esperem que això passi i que en Joan Comella tingui una mica de sort. El pressupost de recerca és escàs i des del departament de l’Huguet, per molt bona voluntat que hi posin, no faran res si el Gran Montilla no canvia de filosofia, cosa difícil vist el que hem vist fins ara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació