Una setmana de pas, poca cos. Només La Gaceta de los Negocios publica un article d’opinió en el que es critica a la LOU i al govern de l’Estat. Diu que es propugna l’autonomia però s’accepta la interferència del govern. La veritat és que la LOU regula massa, la LRU, la LOU 2001 i la LOU 2007 són reguladores, igual el PP que el PSOE, a diferència del que fan els anglosaxons regulen massa, però d’això a dir que és una mala llei hi ha distància.

2 respostes a “Notícies de la premsa d’universitat, recerca i TIC del 4 d’abril”

  1. a 04 abr. 2007 a les 8:37 Miquel

    Trobo aquest article una mica contradictori. Té alguna idea interessant, però crec que tenia ganes de dir que estava en contra de les acreditacions. Un article estrany.

  2. a 04 abr. 2007 a les 9:31 enriccanela

    Tota la filosofia PP ha estat la defensa de les habilitacions. Això si, sempre vestit de qualitat. Quan ells podien haver apostat per la qualitat van defensar el centralisme i no van potenciar l’autonomia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació