Dijous de Setmana Santa. No és un dia de notícies del nostre àmbit. He llegit una del suplement del Dossier Econòmic de Catalunya del 31 de març sobre com la Biomedicina s’integra a Barcelona. Repassa les diferents iniciatives que hi ha, consolidades o no, i també ens parla d’Hospitalet de Llobregat, que no és Barcelona, però a efectes de recerca tota l’àrea és una unitat. Hi ha coses, però ens manca alguna cosa per ser “grans”.

Expansión publica avui que Brussel·les vol constituir un espai comú de recerca, fragmentació de mercats, i tant, si a Barcelona estem fragmentats… També el nombre de treballadors en R+D europeus comparats amb els americans. Som molts països i massa poc units. El Economista també es fa ressò.

Catalunya, a través de la Bioregió i CatalanoBio vol que les empreses biotecnològiques cotitzin en el Mercat Alternatiu Bursatil. Ho diu Expansión. Fa tems que volem potenciar la Bio a Catalunya. Sembla que Manel Balcells a la Bioregió sap el que es fa.

El País publica que Espanya és el lloc preferit dels estudiants Erasmus. Si fes fred dubto que ho fos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació