Enric I. canela

Aquesta setmana ha estat per a mi un caos d’organització. Una feinada que fins i tot no m’ha permès escriure les notícies amb la periodicitat habitual.

Ahir vaig estar a Madrid a la reunió del Comitè Assessor d’AIDIT. Un any toca a Madrid i un altre a Barcelona. Una gran feina la d’AIDIT i la seva directora Annas M. Sánchez sap el que es porta entre mans. Cal potenciar que les empreses s’incorporin al l’R+D. AIDIT és una bona eina que certifica i ajuda a desgravar fiscalment, però encara més introdueix la forma de elaborar la documentació i això és convertir coneixement tàcit en coneixement explícit. Em va agradar molt escoltar els encertats comentaris d’en Juan Soto. Ell presideix el comitè. Un autèntic senyor d’intel·ligència excepcional.

Dimarts vaig tenir la comissió de finançament que va crear el MEC per estudiar el finançament de la universitat espanyola. Des de l’1 de desembre de 2004, amb alts i baixos determinats per la circumstància política, amb aturada durant el desenvolupament de la LOU. Avui l’han publicat i hem d’acabar la feina. Divendres 20 ens reunim i tancarem el document de finançament, però aquest cap de setmana repassant, corregint, polint. Dimarts al Plenari del Consell de Coordinació Universitària que presidirà la ministra Mercedes Cabrera el presentarem.Suposo que la premsa es farà ressò i li dedicarà espai.

Amb aquesta sessió del 24 es dissoldrà el Consell, la LOU l’ha eliminat. Dilluns celebrarem les últimes comissions i informarem els documents que hauran de servir per a què el MEC elabori els decrets sobre el grau, màsters i doctorat. Una nova època. Jo ja cesso. Els membres designats pel Congrés i el senat ja no formaran part dels nous òrgans.

A partir d’ara imagino que el meu estrès disminuirà, però fins el 25 aniré accelerat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació