Consell d Ministres del 13 d’abril de 2007

* S’eliminen les barreres existents a l’expansió i ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

* S’innoven normatives en matèria de facturació electrònica i de reforç de dret dels usuaris.

El Consell de Ministres ha aprovat la remissió a les Corts Generals del Projecte de Llei de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació, que s’emmarca en el conjunt de mesures que constitueixen el Pla 2006-2010 per al desenvolupament de la Societat de la informació i de convergència amb Europa i entre les Comunitats i Ciutats Autònomes (Pla Avanza).

El Plan Avanza preveu entre les seves mesures l’adopció d’una sèrie d’iniciatives normatives dirigides a eliminar les barreres existents a l’expansió i ús de les tecnologies de la informació i a garantir els drets dels ciutadans en la Societat de la Informació.

En aquesta línia, el Projecte de Llei introdueix innovacions normatives per a l’impuls de la Societat de la Informació a Espanya i té com|com a objectius cobrir buits normatius existents, eliminar obstacles i potenciar els drets dels ciutadans en la Societat de la Informació.

En concret, efectua una sèrie de modificacions de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei de Signatura Electrònica, que constitueixen dues pedres angulars del marc jurídic en el qual es desenvolupa el desenvolupament de la Societat de la Informació.

Aquesta revisió de l’ordenació jurídica es completa amb altres modificacions menors de la Llei General de Telecomunicacions i de la Llei d’ordenació del comerç minorista.

2 respostes a “Projecte de llei de mesures d’impuls de la societat de la informació”

 1. a 15 abr. 2007 a les 8:55 Òscar Pascual

  Enric, què són “innovacions normatives”? Una nova manera d’utilitzar la paraula innovació en política? Podrien haver fet servir perfectament qualsevol altre terme en comptes d’aquest, que queda forçat.

  Aquesta gent li està donant massa voltes al tema de la facturació electrònica. El meu gestor em diu que les factures, TOTES, en paper, i que em deixi de tonteries.

  En fi, més en la mateixa línia.

 2. a 16 abr. 2007 a les 8:57 enriccanela

  Òscar,
  Ahir boig i no vaig poder anar al CN, avui, malalt, corrent per Madrid. He marxat a l’avió de les 6:25. Ara intento contestar i escriure alguna cosa.
  Què vol fer-hi. Tens raó, paraules i més paraules, això és el que ven.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació