Enric I. Canela

En Manel Balcell, al seu bloc, lloa en Massagué. No parlaré de la recerca d’en Joan Massagué, aquests dies he posat al bloc, en els apartats diaris de notícies, totes les coses que he trobat sobre la seva recent troballa.

Tot i que sovint crtiquem determinades coses del nostre país i ens autoflagelem hi ha coses que van bé. En Massagué té un gran equip a EUA. I com diu en Balcells, és un seriós candidat a Nobel. Va decidir ajudar per engegar un gran laboratori a Barcelona, a l’Institut de Recerca Biomèdica de Parc Científic de Barcelona de la UB. Ell mai no va dir que es quedaria, simplement es va comprometre a ajudar a engegar-ho i, amb els seus col·laboradors, a crear un equip de recerca potent. Ho està fent.

En Manel Balcells diu:

Això és fer País. Això és posicionar-nos al món. Això és treballar per la millora de la qualitat de vida de la gent, la catalana i de tot el món. Massagué ha estat noticia i amb ell tot el conjunt de comunitat científica que treballa prudentment i seriosament pel que preocupa a la gent.

El meu és un petit homenatge a tots ells, que situen Catalunya al món, que ens fan sentir orgullosos de ser catalans.

Jo també ho crec, ajuda a posar Catalunya al mapa de la ciència de qualitat.

2 respostes a “Manel Balcells i Joan Massagué”

 1. a 17 abr. 2007 a les 5:10 Marc

  Hi ha tant de patriotisme a fer des de fora el patriotisme estricte… I sembla que ens n’anem oblidant reduint el país a la polítiqueta i la bandera.

  L’eixample va ser patriotisme, l’escola industrial va ser patriotisme, els Jocs Olímpics van ser patriotisme, +i la BarcelonaGSE també ho serà.

  Fins aviat,
  Marc
  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

 2. a 17 abr. 2007 a les 5:47 enriccanela

  Fer la feina ben feta i exercir de català és patriotisme. Manifestacions histrioniques no porten a gairebé res.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació