Enric I. Canela

El govern ha nomenat avui nou director general de Recerca. He agafat el seu currículum dels Acords de Govern del 17 d’abril de 2007. En Xavier Hernández Cardona marxa i entra en Ramon Moreno i Amich. Li desitjo, sincerament, molta sort. Si ho fa bé, i el deixen, en gaudirem tots.

Ramon Moreno Amich, director general de Recerca

Ramon Moreno Amich és nascut a Girona el 21-02-1958.

És catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Girona, llicenciat en Biologia per la UAB (1980) i doctor en Ecologia per la UAB (1988). Actualment està adscrit al Departament de Ciències Ambientals i és investigador de l’Institut d’Ecologia Aquàtica de la Universitat de Girona.

Del 2002 al 2005 ha estat vicerector primer de la Universitat de Girona, i durant el darrer any va ser vicerector primer i de Recerca. El seu treball s’ha desenvolupat en el camp de la limnologia (ecologia de les aigües continentals) i és especialista en ecologia de peixos i ecologia d’aiguamolls.

Ha participat en la publicació de diversos llibres, ha realitzat una setantena d’articles en revistes científiques, i és autor de diversos documents científics i tècnics, i comunicacions a congressos. És membre de la Junta de Protecció del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i del Consell Assessor de l’Àrea Protegida de les Illes Medes, en representació del Consell Interuniversitari de Catalunya. També ha dirigit el màster en Gestió ambiental, i els Diplomes de Postgrau en Gestió ambiental en l’àmbit municipal, en Sistemes de control i certificació ambiental, en Gestió i Planificació Forestal, i en Comunicació Ambientals i Sostenibilitat.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació