Enric I. Canela

Aquest matí he reproduït, traduït, l’article de La Vanguardia “La rebel·lio dels rectors”.

Ara he llegit noves informscions al respecte. El País dedica un ampli espai i VilaWeb també se’n fa ressò.

M’ha sorprès que El País escrigui que com a mostra de consens Huguet ha plantejat als rectors el nomenament de Jordi Cartanyà com director de la comissió de transferències del coneixement en substitució de Jordi Rojas. Ben bé no sé que vol dir això. Si es refereix a cessar a Jordi Rojas director del Consorci de Transferència del Coneixement (amb una adreça web específica que no funciona), no entenc res. Els rectors estaran contents per la substitució del director de l’organisme més inútil que ha constituït la Generalitat en els últims anys? Justament fa un parell de mesos, el 17 de febrer, em referia a aquest brillant negoci en un article que vaig publicar a El Dossier Econòmic de Catalunya i que vaig reproduir en aquest mateix espai. Si totes les idees que té aquest conseller per resoldre el problema de les universitats són com aquesta, com se sol dir, “Que Déu ens agafi confessats”. Potser hi ha una comissió de transferències de coneixement que no conec, potser és un error de El País, potser és la meva manca d’informació, o potser la imaginació del conseller.

2 respostes a “Més sobre la crisi entre els rectors i el govern”

  1. a 18 abr. 2007 a les 4:32 Johnny Magics

    La adreça del CTC es:
    http://www.ctc.cat/

    hi ha unes problemes amb el web de la Generalitat…

  2. a 18 abr. 2007 a les 6:44 enriccanela

    Gràcies. El que posa l’organigrama és un altre. I abans ho era, segur perquè jo havia entrat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació