Avui El Punt i (2) publiquen el nomenament de Ramon Moreno com a director general de Recerca. Molta sort al nou director general. Convé a la Universitat i a la Recerca.

Joan J. Guinovart, dircetor de l’Institut de Recerca Biomèdica al Parc Científic de Barcelona (UB), publica a La Vanguardia un article sobre Biomedica, bé sobre recerca centrant-se en la recerca biomèdica. Paga la pensa apostar a Catalunya per la Biomedicina. Biocat ha de jugar un paper important.

Finalment l’Escola Superior d’Enginyers Industrials de la UPC anirà al Besòs. La Vanguardia ho publica avui. Aquest és un projecte llarg i difícil de tirar endavant, felicitats al rector Giró, que permetrà reparar un edifici que està en perill, el de la Diagonal.

Cinco Días avançava el que he comentat abans, les desgravacions del 50% sobre l’Impost de Societats per la venda de patents a l’estranger.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació