Enric I. Canela

E-noticies publica un article en el que parla de la dimissió d’en Francesc Xavier Hernández Cardona. Ens reprodueix el seu correu electrònic. No sé, però, si això ho va dir un exalt carrec o un alt càrrec. En quin moment està escrit? Crec que encara era alt càrrec.

En un paràgraf diu:

“L’aturada d’una Llei de la Ciència que ja havia estat pactada i que esdevenia una eina per crear l’Agència Nacional de Recerca, no té sentit. També es inquietant la promoció d’un pensament que discrimina entre una suposada recerca bàsica i una suposada recerca aplicada…”

Critica que no s’aprovés la Llei de la Ciència. A mi em sembla molt bé que no s’aprovés. Aquell document era una autèntica desgràcia. Particularment crec que era, i és, molt necessari fer una llei per crear l’Agencia Nacional de la Recerca, ja m’agrada el nom, per agrupar les diferents inciatives, però no una llei que semblava un pamflet electoral. Si algú m’escolta, feu la Llei de l’Agència urgentment i independent de la Llei de la Ciència. L’altra s’ha de fer, però ben feta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació