Enric I. Canela

Avui Laia Gabarró fa un escrit al seu bloc Calaix de Sastre sobre la situació d’Universitats i Recerca al govern. És lamenta profundament de la situació. Jo li he posat un comentari que titulo Esterilitzar la universitat i que reprodueixo:

En Montilla no creu amb la universitat i la recerca. En parlarà una mica per fer demagògia.i veure si posa contents a alguns. Alguns rectors han parlat amb ell i que els hi ha dit? Que l’Huguet. Ell és el responsable de què no tinguem departament.

Confon la universitat amb un centre d’FP de grau superior i això no té remei.

L’Huguet està content de ser conseller i mira, anem fent. Discursos buits de coses que desconeix.

Només espero que això no duri la legislatura. I no ho dic tant per el tripartit 2, ho només, ara, referit al nostre àmbit.

La política Montilla cap a la universitat i la recerca és l’esterilització

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació