Naturalment la premsa escrita d’avui dedica espais importants al xou que lidera el conseller Huguet. Deu ser una part del catalanisme social. Així El País aprofitant la dimissió de Josep Anton Ferré fa una cònica del desgavell. Diu que l’Huguet es reunirà amb els rectors dijous. La Vanguardia fa un editorial on parla de preocupant la situació. Reclama explicacions i correccions de l’Huguet. La Vanguardia també comenta la dimissió del director general d’Universitats i les seves raons. L’AVUI parla del mateix tema i diu que el conseller Huguet anuncia més canvis al departament. El Periódico en la mateixa línia. Amés explica que l’Huguet va dir al Parlament “que canviarien tot el que fes falta per tenir un equip compacte”. Jo tinc la solució, cal canviar-ho a ell. ABC i La Razón recullen també les dimissions. Explica breument l’espectacle.

Al mateix temps, aire fresc. L’AVUI recull que Mas-Colell demanava a ESADE centres de recerca de primera divisió. En una brillant conferència mostrava el que Catalunya ha de fer per estar entre els països competitius en recerca. Ja va demostrar en posar les primeres pedres del que havien de ser els centres de recerca de Catalunya. Estem veient últimament la cara i la creu de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació