Enric I. Canela

Tant La Vanguardia digital com e-notícies. Tots dos mitjans reecullen que Huguetr destaca que ha estat una gran fita posar en un mateix departament universitat i empresa.  També que seria tornar al corporativisme tornar a crear el departament d’Universitat i Recerca. Deu ser com el departament d’Educació i el de Salut, que són corporatious. Aquest home cada troba millors arguments. El summum de l’anticorporativisme seria un departament d’universitats i ferrocarrils.

L’argument dels països nòrdics també hi surt. M’agradaria que mirès els models dels països nòrdics i veuria com no fan això. Ara, a Velència tenen un departament d’Empresa, Universitat i Ciència, i a Andalusia tenen la d’Innovació, Ciència i Empresa.  El que no sé és si ells tenen l’artesania ficada.

2 respostes a “La premsa comenta les declaracions del conseller Huguet ahir a l’AVUI”

  1. a 23 abr. 2007 a les 9:15 Òscar Pascual

    Enric, i què passa amb Societat de la Informació a Catalunya? A Cantàbria tenen una conselleria d’Indústria, Treball i Desenvolupament tecnològic.

  2. a 24 abr. 2007 a les 4:48 enriccanela

    Res, que ho porta en Puigcercós i ja sabeu que les seves prioritats no són fer feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació