Enric I. Canela

Ja sabeu un altre lloc on la nostra llengua és menystinguda. Que té accions en Jiménez Losantos?
e-noticies

Media Mark, ha suspès una treballadora per no parlar castellà

La plataforma per la Llengua i Òmnium Cultural han denunciat que a una dependenta del Media Market, a La Maquinista, “se li ha imposat una sanció de 30 dies de suspensió de feina i sou  perquè no va atendre a una clienta en llengua castellana”. També s’han fet ressò de la metgessa que va ser acomiadada per “usar la llengua catalana” a l’empresa Servei d’ensenyament i assessorament esportiu, S.L.

En aquest sentit, demanen que “l’Ajuntament del Prat de Llobregat i tots els altres ajuntaments que tinguin contracte amb l’empresa Servei d’ensenyament i assessorament esportiu, SL, trenquin tota relació amb aquesta i deixin de contractar els seus serveis. Entenem que cap administració pública pot contractar serveis que incompleixin la legislació actualment vigent”, “que cap administració pública tingui cap mena de relació comercial amb l’empresa Media Market”, “que la Generalitat de Catalunya obri expedient a ambdues empreses, i que faci complir la legislació actual” i “que les administracions públiques de Catalunya informin a totes les empreses de la normativa lingüística  per tal d’aplicar-la i exigir-la”.

Per últim, la plataforma exigeix que “les dues empreses esmentades deixin d’actuar de manera il·legal, i que deixin de discriminar els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Altrament, els exigim que deixin de prestar els seus serveis al nostre país”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació