Enric I. Canela

He rebut al mòbil, és Movistar, aquest missatge:

TVMovil: una persona que te conoce te ha enviado una canción, para oírla y descargar la canción envía MELO al 7758, te gustará y sabrás quien es, MELO al 7758.

Jo no m’atreveixo a dir que Movistar és còmplice del pishing telèfonic, però obté beneficis d’aquests missatges i de les descàrregues que algun incaut pugui fer. Potser Movistar podria fer alguna cosa o posar-se en contacte amb els seus clients i buscar una forma d’evitar això. En tot cas la llei hauria de penalitzar aquest tipus d’spam.

A mi em preocupa poc la despesa perquè no em baixaré cap d’aquestes rucades, però realment em molesta que envaeixin la meva vida aquest lladres.

 

4 respostes a “Movistar còmplice de l’spam”

 1. a 30 abr. 2007 a les 1:43 Òscar Pascual

  Si, senyor! Tens tota la raó. I aviat enviaran publicitat al teu mòbil quan passis per una gran superfície… per exemple, ofertes.

  Algú s’hauria de posar en sèrio, amb tot això.

  Coi de país.

 2. a 30 abr. 2007 a les 1:54 Miquel

  Em sembla que el tema de la publicitat desitjada per SMS és encara més greu que l’spam al correu electrònic. Al menys a l’ordinador s’hi poden posar filtres, treballar amb molta informació simultànicament, etc. Però la informació a un mòbil és molt més difícilment tractable. A més, s’està totalment en mans de l’operadora de telefonia, al contrari del que passa a Internet, on no hi ha tanta dependència de les operadores de comunicacions.

 3. a 30 abr. 2007 a les 6:50 enriccanela

  La diferència amb internet és que l’¡operadora, existeix, i té beneficis de l’atac que pateix l’usuari. Cal una reglamentació. Haurem de fer alguna cosa a les Corts espanyoles. El Parlament en aquests temes no serveix per a res.

 4. a 01 maig 2007 a les 11:27 I si ens ho fem mirar?

  Movistar i l’SPAM…

  Llegeixo al bloc de l’Enric Canela un article molt interessant, d’aquells que fan pensar.
  Qui no ha rebut el maleït SPAM (correu brossa) al seu correu electrònic?   Últimament s’ha posat de moda un altre tipus de SPAM, que és aqu…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació