Del web de La Vanguardia

El rector de la Universitat de Barcelona (UB), Màrius Rubiralta, ha dit avui que “els errors estratègics” comesos per la consellería d’Universitats i Innovació han tingut conseqüències perquè “s’ha trencat una part important del que havíem construït en els últims 5 anys”.

En declaracions a TV3, Rubiralta s’ha referit a les preocupacions dels rectors catalans pels pressuposts i la política de la Generalitat, després que dijous passat aquests pactessin amb el conseller del ram, Josep Huguet, un programa per accelerar les decisions en els àmbits més importants.

Segons un comunicat de la televisió autonòmica, Rubiralta ha subratllat a més que aquesta polèmica sobre la situació de la política universitària a Catalunya “ha estat molt negativa per al sistema i per a la recerca i la innovació perquè s’ha desfigurat una situació que ja estava consolidada”.

El rector ha criticat a la consellería que dirigeix Huguet per perdre el temps per culpa “de problemes interns personals” i ha lamentat que “cada vegada que en l’àmbit polític s’aposta per apropar les universitats a l’entorn industrial, es fa malament”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació