Enric I. Canela

Avui David Rodíguez al seu Bloc Vida Quotidiana parla de les Misèries Municipals a Cànoves i Samalús.

La veritat és que és molt fàcil d’explicar. Cànoves era un lloc on conviu la gent de sempre amb una gernació de nouvinguts que s’han anant instal·lant per les urbanitzacions del voltant.

L’Ajuntament està regit per una senyora de la que m’estalvio el currículum posada pel PSC. L’increment d’habitatges, a més d’aportar recursos a l’Ajuntament, acabarà d’omplir Cànoves de gent que fuig d’altres llocs i que anirà muntant els seus ghetos. Si la Loreto se’n surt i sembla que ho farà com no es formi una gran coalició electoral Cànoves està perdut.

7 respostes a “Ploreu per Cànoves i Samalús víctima de l’ambició socialista”

 1. a 28 maig 2007 a les 1:14 Lourdes

  Señor mio!, es que tiene Ud/es uso exclusivo en la ocupación de un pueblo?. No es eso propio de personas que practican el sistema “gheto” como Ud dice, evitando enrriquecerse con nuevas aportaciones, otras ideologias, nuevos proyectos, más cultura. Aisss, me parece que debe ser Ud el que vive en un gheto.

  Saludos y un consejo: Ábrase al mundo, ¡que existe!

 2. a 28 maig 2007 a les 2:23 enriccanela

  Dóna la casualitat de què no visc a Cànoves. Només soc un observador. No tinc res contra altres cultures, però si contra l’especulació que pràctica l’Ajuntament de Cànoves i Samalús. Una mica de cultura vol dir saber llegir els pressupostos i furgar una mica. Obriu els ulls. Ara si us voleu suicidar, pitjor per vosaltres.

 3. a 04 juny 2007 a les 9:58 Mercè

  Enric, tens tota la raó. Jo visc a Cànoves i espero que no torni a ser l’alcaldessa pel bé del poble i dels que hi vivim. Aportar recursos la gent que vingui a viure? Jo fa quatre anys que hi visc i, tret dels impostos, a Cànoves no hi ha re on jo pugui deixar els meus diners, no hi ha comerç, pocs restaurants o bars (fa sis mesos que tenim un caixer automatic). Al contrari, si vé tota aquesta gent, s’haurà d’invertir en escoles, metges, transport…

 4. a 04 juny 2007 a les 8:33 enriccanela

  Totalment d’acord Mercè. La llàstima és que plataformes, ERC i CiU no esposin d’acord en fer, això, una plataforma que salvi Cànoves del desastre. És complicat, però la dinàmica és aquesta. Una cosa és el PSC i l’altra això que tenim ara a Catalunya i a Cànoves és la línia espanyolista que no farà res per al poble.

 5. a 06 juny 2007 a les 11:30 ESPERVER

  LAS COSAS CLARAS: EN ESTE PARTIDO DE FUTBOL HAN COMPRADO AL ARBITRO Y ESTE A PITADO UN PENALTI EN CONTRA DEL CUATRIPARTITO Y EL SEÑOR SERRAT LO HA PROBOCADO. DICE QUE ESTA MUY MAYOR PARA VENDERSE Y QUE NO LE HACE FALTA DE NADA. SI QUE LE HACE FALTA ALGO, “COLLONS”, PARA DEMOSTRAR QUE NO ES UN CANTAMAÑANAS. SI TRAICIONAS AL PUEBLO, SOLO TE ESPERA DESPRECIO. LOS MAS PODEROSOS DEL PUEBLO NO QUIEREN PERDER SU PARTE DEL PASTEL Y HAN COMPRADO AL ARBITRO. Y QUE CONSTE QUE LA HITORIA NO ES DE LORETO SI O LORETO NO. LA HIISTORIA ESTA EN QUE SI SE VENDE, EL SECRETARIO SIGUE TENIENDO LA BATUTA DE NUESTRO PUEBLO, Y SU AMBICION NOS PUEDE LLEVAR A UN PUEBLO EXENCANTADOR Y SIN RETORNO. ESTOY HARTO DE HIJOS DE PUTA

  07 juny, 2007 00:21

 6. a 14 juny 2007 a les 9:38 Andreu

  Ens han trencat el somni.Era el bonic somni d*acabar amb la dictadura socialista que hem patit durant 12 anys. Però vet aqui que els poders factics han pogut amb la voluntat popular.

 7. a 14 juny 2007 a les 9:49 enriccanela

  El que està passant és una indecència. Cal que denuncieu les coses públicament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació