Avui Regio 7 també publicava les declaracions del rector de la UB en les que deia que els errors del govern han fet malbé la feina de 5 anys.

El Boletín de la Sociedad Española de Bioquímica y Biología Molecular (SEBBM) publica un article dels seu president Vicente Rubio. L’article és  molt crític amb la situació actual.

Diferents diaris, El Punt, AVUI, parlen sobre la resolució del Parlament que fa que la comissionada hagi d’assistir a les reunions del govern amb veu i sense vot. Curiós que El Periódico tituli, CIU incomoda al govern al forçar una moció sobre universitats. Ara al tripartit fan logarítmes per les parets per veure com hoi incompleixen. Interpreten que només quan parlin d’universitats.

E-noticies publica: Montilla, se li va escapar en el darrer ple del Parlament un “joder, pero que coño hemos votado“,

Al president de la Generalitat, José Montilla, se li va escapar en el darrer ple del Parlament un “joder, pero que coño hemos votado”, quan estava parlant amb el conseller d’Universitats, Josep Huget, després d’aprovar una moció en que garanteix la presència de la Comissionada per a Universitat i Recerca durant les reunions de Govern, que s’acostumen a fer els dimarts. L’expressió es va sentir fins a la tercera filera de l’hemicicle, segons han confirmat a e-notícies.

CiU va presentar una moció al Parlament en la que es demanava la restitució del DURSI i l’assistència del Comissionat per a Universitats i Recerca a les reunions de Govern. Aquesta moció no va satisfer els tres partits que formen el Govern (PSC, ERC i ICV) que van presentar una esmena per eliminar la restitució del DURSI i acceptar la presència del comissionat.

La moció aprovada garanteix la presència “si escau, del Comissionat per a Universitats i Recerca en les sessions del Govern, d’acord amb l’article 10.2 de la Llei 13/1989, del 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya”. També se li ha de presentar “el pla d’actuació relatiu a infraestructures i equipaments científics, durant el període de sessions actual i el pla d’actuació relatiu als centres de recerca, i en concret als contractes programa, durant el període de sessions actual”.

Avui al final de les notícies em permetré recomanar un llibre de sociologia divertida, més seriós del que sembla és del 2002 Es diu El elogio del imbécil: el imparable ascenso de la estupidez. El seu autor és Pino Aprile i per tal que no penseu que no és seriós, comença amb una entrevista de l’autor amb en Konrad Lorenz, però en Lorenz mor de seguida i segueix amb unes cartes amb un filòsof austríac. També parla de política.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació