Web de la UPC (notícia completa)

El Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, visitarà el proper 10 de maig l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT), convidat per l’Associació d’Amics i Antics Alumnes de l’Escola Industrial de Terrassa (A4). Huguet impartirà la conferència titulada La cooperació, clau en la innovació. En el decurs de l’acte es lliuraran els diplomes a les empreses que col·laboren amb l’EUETIT (c/Colom.1. Terrassa).

L’A4 és una associació constituïda l’any 2002 amb la voluntat de facilitar i promoure les relacions entre els antics alumnes de l’Escola Industrial de Terrassa, i aglutinar aquelles persones que tenen o han tingut algun vincle personal, professional o afectiu amb aquest centre centenari. A més de mantenir el vincle amb els exalumnes de l’Escola, amb qui fomenta la tutorització de projectes final de carrera i la funció de padrins per donar a conèixer els estudis que s’imparteixen al centre als estudiants de secundària, l’A4 estableix la cooperació amb empreses i associacions empresarials per tal d’afavorir les relacions escola-empresa.

Al llarg de l’any, aquesta associació organitza diferents activitats per contribuir a enriquir la vida acadèmica i cultural de l’Escola Industrial de Terrassa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació