El Mundo publica avui el seu rànquing d’universitats. Criteris propis. Quatre de Barcelona, quatre de Madrid, una de València i una d’Alacant. No m’agrada, per tal que ningú no m’acusi de res comento el cas de les de fora. Penso que col·locar la 2a la Complutense i la 7a l’Autònoma de Madrid és una bajanada. A les pàgines següents es poden veure les titulacions i les universitats que les ofereixen ordenades segons el citeri de qualitat d’El Mundo. Clarifica el seu mètode.

Ciència, Cuina i patriotisme un article de Josep Samitier a La Vanguardia

La proposta de Xavier Trias de fer un gran campus universitari de la UPC al Fòrum que ja he comentat abans, la recullen l’AVUI, El País i La Razón.

L’AVUI publica la reelecció de Joan Viñas com ha rector de la UdL, cosa que jo ja avançava ahir.

El Punt publica que els estudiants convoquen una manifestació contra la LOU i el procés de Bolonya. Diuen una bajanada tan gran com que es vol convertir la universitat en un negoci per a les empreses. Em pregunto si aquest estudiants que es dediquen a aquestes activitats tan divertides aproven i aprofiten els recursos que surten dels impostos dels ciutadans, que imagino no els paguen per a què es dediquin a perdre el temps. Els proposo que es manifestin contra la llei de la gravetat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació