Del web de CiU i del d’e-noticies

Xavier Trias proposa convertir l’espai del Fòrum en un gran campus universitari de Barcelona

Per dotar d’ànima a un “espai que avui genera soledat i on ens hem gastat molt diners”, Trias ha proposat transformar-lo i convertir-lo en un gran campus universitari, en un nou compromís del candidat de CiU, que s’inscriu en el desè eix del Decàleg dels seus canvis per a Barcelona.

“Cal que li donem vida i que sigui rendible des de tots els punts de vista i no ha de servir per traslladar altres esdeveniments que es fan a la ciutat i que molesten. La solució passa per convertir-lo en un campus universitari i això és possible en col·laboració la Universitat Politècnica de Catalunya, que ha fet una aposta important per la zona”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació