Enric I. Canela

Segons Llibertat.cat al migdia d’avui un grup d’estudiants s’ha manifestat, i hi han hagut aldarulls, contra les reformes a la universitat.

Sembla que més que una manifestació seriosa contra alguna cosa era una manifestació poítica. No puc entendre que els grups joves es manifestin contra refomes que van a favor d’ells. Els joves són més conservadors que els grans o van contra el sistema.

2 respostes a “Estudiants contra el Pla de Bolonya i la LOU”

  1. a 11 maig 2007 a les 4:32 David

    Es tracta d’una tradició de les universitats públiques: cada curs, pel novembre i maig, hi ha una “jornada de lluita” , combinada amb vaga o manifestació. El motiu és el de menys: tant podria ser Bolonya com pot ser la LOU o la targeta moneder. El pitjor de tot això és que sempre aquestes manifestacions, a les que hi van quatre gats, acaben amb trencadisses de material que paguem entre tots.

  2. a 11 maig 2007 a les 7:54 enriccanela

    Si, tens raó, surten una sèrie de nois i noies que al cap de l’any acaben a la dreta del sistema, però mentre volen alliberar el món.
    Recordo alguns que han fet canvis espectaculars. En Piqué, a  finals dels 70, principis dels 80, quan feia els encàrrec de l’Hortalà i estava a l’esquerra de tothom, no es canviava el texans en males condicions perquè fea burgés.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació