Enric I. Canela

Segons l’AVUI, el conseller Huguet diu que ja té candidat per ser director general d’Universitats i que no es dirà el nom fins que no es desencallin les inversions. Això ho diu com a destacat a l’article.

Més avall, el text, diu: El conseller d’Innovació, Universitats i Recerca, Josep Huguet, ha temptejat sense èxit una desena de persones per al càrrec de director general d’Universitats, vacant des de fa tres setmanes després que l’anterior director general, Josep Anton Ferré, presentés la seva dimissió, segons han assegurat a aquest diari fonts coneixedores de les negociacions.

Quina és la veritat? Estem molt contents a les universitats de ser gairebé al juny i tenir un escenari tan diàfan. Imagino els rectors saltant de joia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació