Avui he llegit a El País una notícia que m’ha agradat: Blanca Palmada es va reunir ahir amb els rectors per resoldre els problemes que travessa en aquest moment el sistema. Francament, voldria que això fos l’inici de la solució, si més no que comparteixin l’enunciat dels problemes. Estic segur que la comissionada ho entendrà; farà igual el govern? Per altra banda, sembla que Jordi Cartanyà serà nomenat president d ela comissió executiva del Consorci de Transferència de Tecnologia. Crec que això no servirà per a res. No tinc la més mínima confiança en aquests consorcis. No funcionen els centres de les universitats i encara funcionarà més un consorci.

La Gaceta de los Negocios explica que Espanya s’endarrereix en l’adaptació a Bolonya segons la UE. I tenen raó. El canvi de govern PP a PSOE i els interns del PSOE ho van embolicar tot, esperem que les eleccions generals no provoquin un altre entrebanc. Al setembre haurien de sortir els decrets que marcaran l’inici del projecte.

El Economista destaca que els estudiants de l’Estat són els que menys estudien fora, només un 1,2%.

El Punt i l’AVUI recullen que menys d’un miler d’estudiants es van manifestar ahir contra la LOU i contra Bolonya. Ho recollia ahir en aquest bloc. Va ser un fracàs de manifestació i, com sempre, van embrutar-ho tot. Podrien dedicar-se a estudiar.

Publica Cinco Dias que Amparo Moraleda, presidenta d’IBM, va advertir ahir que si les empreses no inverteixen en innovació és un risc per a l’economia. També es va manifestar contra un cànon digital elevat, va contra la societat digital. No hi ha manera que el govern espanyol no cedeixi davant de la SGAE?

El Mundo destaca la mala situació de les patents a Espanya. L’últim lloc de l’Europa industrialitzada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació