Enric I. Canela

Aquets dies de campanya electoral tots els partits fan propostes. Llegeixo al Telenotícies de TVC que la candidata del PSC a l’alcaldia de Girona defensa construir una Facultat de Medicina a la UdG. Està d’acord el govern de la Generalitat que presideix el seu partit?

Jo no crec que el nom hagi de ser aquest ni que s’hagi de limitar a la Medicina. A Catalunya li calen més estudiants de medicina, a Catalunya li calen més professionals de la indústria del coneixement. Cal apostar per uns estudis de Medicina Girona acompanyats d’un projecte estratègic de més abast. Tots, deixant de banda corporativismes, hem d’apostar per potenciar els estudis universitaris d’alt nivell a la UdG.

Una resposta a “Estudis de Medicina a Girona”

  1. a 16 maig 2007 a les 11:42 Edunomia

    Què entenem per implantar Medicina a Girona?…

    L’Enric Canela va escriure fa poc una entrada al seu blog sobre la importància d’implantar bé els estudis de Medicina a Girona. Al mateix temps, El Punt dedicava una editorial a aquest assumpte:
    Deia l’Enric: “Cal apostar per …

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació