BIO 2007 i Biocat


Enric I. Canela

Avui e-noticies recull que Catalunya es presenta al marge d’Espanya als EUA en la Fira biotecnològica BIO 2007 i explica com es va desenvolupar. El dia 10, corregint una notícia de Diario Médico ho vaig desmentir en aquest bloc. Els vaig enviar un correu per tal que ho rectifiquessin però naturalment no ho han fet. Coses de la informació centralista. Deien equivocadament que el País Basc i València seran les autonomies amb major protagonisme en la Convenció Internacional BIO 2007, que congrega les empreses biotecnològiques més prestigioses del món a Bòston. En aquesta reunió, que es fa del 6 al 9 de maig, participen un total de 47 associacions, empreses i agències de desenvolupament espanyoles dedicades a la biotecnologia i reuneix més de 20.000 persones relacionades amb el sector. El seu error va ser no mirar l’espai de Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació