Enric I. Canela

Com ja vaig assenyalar, els rectors es queixen de els entrebancs burocràtics a la gestió de l’R+D+i. Madrid+d ho recull avui.

Un problema diu el president de la comissió d’R+D+i de la CRUE, Francisco Tomàs rector de la Universitat de València, és que s’exigeix gestionar els los pressuposto d’R+D amb anualitats fixes i diu que en recerca els terminis són un problema perquè no es pot saber quan s’acabarà la feina. No és el mateix que construir un pont. Massa convocatòries i terminis. Diu que caldria una avaluació per resultats i no a priori. Cal simplificar. La llei de subvencions és un problema.

La meva opinió és que caldria una gran simplificació i reduir els articles de la llei de subvencions que afecten a la recerca. Com sempre, és una llei que homogeneïtza la subvenció, li diuen així, que es dóna per finançar un projecte de recerca, a la que s’aplica a una organització qualsevol que fa altres activitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació