Enric I. Canela

Torno a parlar de BIO 2007, ja ho fet dos cops (1 i 2) i Biocat. Dues notícies més a la premsa digital. Una Tribuna Catalana que recull fotografia i lloa l’èxit. L’altra la UAB que també es congratula de la feina feta a Bòston. Biocat també parla d’aquest èxit.

M’interessa però citar l’article de Manel Balcells, el president de la Bioregió. Naturalment parla de l’èxit, però va més enllà i fa veure que sense estat Catalunya es pot presentar internacionalment i ser reconeguda. Emergir pel nostre potencial científic i econòmic. El que ens cal, però, és que tinguem la capacitat de ser algú en ciència i tecnologia. En biotecnologia no ens va massa malament, però cal fer un esforç molt gran per ser reconeguts entre els primers.

Biocat està fent una gran tasca. En poc temps que en Manel Balcells presideix l’organisme s’ha avançat molt. Universitats i centres de recerca han de col·laborar proactivament per consolidar la tasca fet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació